Nieuws

Dag van de imperfectie 25 november | VITAMINE Z

Dag van de Imperfectie

  • door

De samenleving drukt op onze schouders: we moeten overal, altijd, in alles perfect zijn. Mag er ook ruimte ontstaan voor imperfectie? Word mee imperfectionist op onze Dag van de Imperfectie!

Er is een kloof ontstaan tussen wie we denken te moeten zijn en wie we daadwerkelijk zijn. We moeten perfecter zijn dan mogelijk is, waardoor we allemaal ongelukkige gelukszoekers worden. Tijdens de Dag van de Imperfectie vraagt Vitamine Z samen met NEWConnective, het Humanistisch Verbond, The Turn Club en 3310 – School for Millennials aandacht voor het maatschappelijke probleem van het steeds stijgende aantal Nederlanders met een burn-out of een depressie. Een maatschappelijk probleem dat ons allemaal aangaat.

Lees verder »Dag van de Imperfectie

Workshop burn-outpreventie Icarus Festival

Stressreductie voor festivalpubliek

  • door
Weerbaarheid tegen burn-out vereist kennis en vaardigheden. Vitamine Z is opgericht om die uit te dragen. Op ons eigen Icarus Festival bijvoorbeeld, waar we drie tjokvolle sessies hielden.
Kruispunt Vitamine Z

Gezond ongelukkig zijn

  • door
Moeten we wel altijd gelukkig willen zijn? KRO's Kruispunt interviewde Vitamine Z-oprichter Simeon Karsten.
WHO ziet burn-out als beroepsgerelateerd fenomeen

WHO: burn-out verdient aandacht

  • door
De WHO vraagt aandacht voor burn-out als beroepsgerelateerd fenomeen. Nee, geen ziekte - maar wel een grote bron van leed. Tijd voor preventie!